SkillzzUp Oy

SkillzzUp on suomalainen koulutusalan valmennus- ja ohjelmistoyritys. Tarjoamme kouluille pedagogista täydennyskoulutusta sekä modernin ja helppokäyttöisen ohjelmiston yksilöllisen arvioinnin toteuttamiseen.

SkillzzUp on syntynyt halusta auttaa jokaista oppilasta tunnistamaan omat vahvuutensa sekä näkemään omien taitojensa edistymisen reaaliajassa. Menetelmän suosio perustuu syvälliseen pedagogiseen osaamiseen sekä sadoilta opettajilta ja oppilailta kerättyihin kehitysideoihin sekä palautteeseen.

Yrityksen perustaja, 14 vuotta opettajana työskennellyt Kimmo Kumpulainen on valtakunnallisesti palkittu opetuksen uudistaja ja arvioinnin kehittäjä. Yhdessä loppukäyttäjien kanssa kehitetty ja testattu SkillzzUp on saavuttanut jalansijan Suomessa sekä laajentunut kansainvälisiksi piloteiksi eri puolille maailmaa.

Yksilöllinen ja motivoiva arviointi on tärkein yksittäinen oppimista ohjaava tekijä. Emme kauppaa lyhytnäköistä oikotietä onneen, vaan työskentelemme pitkäjänteisesti kehittääksemme yhdessä opettajien ja koulujen kanssa juuri heille sopivan tavan sen toteuttamiseen.

Kattavan kumppaniverkoston avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajoja pedagogisia palvelukokonaisuuksia aina koulutuksista laiteteknologiaan ja fyysiseen oppimisympäristöön. Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan lisää uusista asiantuntijoista ja yhteistyökumppaneista, jotka jakavat tavoitteemme ja arvomaailmamme.

Yhteistyössä

Henkilörekisteri: rekisteriseloste
Lisenssiehdot: SkillzzUp-lisenssiehdot